top of page

HUISREGELS

In- en uitchecken

Inchecken kan tussen 16u00 en 17u00.

Een andere tijd kan worden afgesproken via 0486 103 747 (liefst via Whatsapp)

Voor het inchecken kunt u zich melden bij de voordeur van de B&B of aan het bijgebouw rechts naast het huis.

Uitchecken graag om 11u00.

Reservaties

U kunt online reserveren via www.depurperij.be of per telefoon 0486 103 747 (Whatsapp) of per mail hallo@depurperij.be. Reserveren is noodzakelijk en wordt definitief na de betaling van uw verblijf. We verwachten uw betaling per overschrijving binnen de 7 dagen na reservering op bankrekeningnummer: BE27 9734 2812 3173

Ontbijt

Ontbijt is mogelijk, maar niet verplicht. Er wordt een supplement van 15 euro per persoon aangerekend. U krijgt bij het inchecken een ontbijtlijst waar u uw wensen kan aanduiden. Eventuele allergieën, graag vooraf melden.

Sleutel

Bij het inchecken krijgt u de sleutel van uw kamer of studio. Ook geven wij u de sleutel van de inkomdeur. Bij het uitchecken van het pand, ontvangen wij de sleutel graag terug.

Leefruimte

De gezamenlijke leefruimte heeft tal van voordelen. Bij slecht weer kan je gezelschapsspelletjes spelen, boeken lezen, wat tv kijken, een koffie of thee nemen,... We vragen u om respectvol om te gaan met de boeken en spelletjes en geen lawaaioverlast voor andere gasten te veroorzaken. De ruimte is vrij toegankelijk van 8 uur tot 21.30 u.

Huisdieren

Met het oog op het comfort van andere gasten zijn huisdieren niet toegelaten.

Hygiëne

Op de vloer van de Kamers en de Studio ligt houten vloer. We vragen u om wandelschoenen en laarzen bij de voordeur van schoenen te wisselen zodat niet heel de gang vuil wordt. We voorzien een bergplaats beneden.

Brandveiligheid

In het huis hangen rookdetectors en brandblusapparaten. Op elke kamer en de gemeenschappelijke ruimtes hangt een evacuatieplan en richtlijnen in verschillende talen. Wij vragen u om niet te roken in het huis en geen kaarsen aan te steken.

Verantwoordelijkheid en schade

Wij nemen geen verantwoordelijkheid voor verlies of schade aan goederen.

bottom of page